Dongguan Haocheng Hardware Spring Co., Ltd. implementerer bærekraftig praksis for miljøvern

Dongguan Haocheng Hardware Spring Co., Ltd, som er en leder av maskinvareindustrien, produserer ledningsterminaler, lugterminaler, PCB-terminaler og fjærer, CNC-maskinkomponenter, fikk sertifiseringer av ISO9001:2015 og ISO14001:2015, er forpliktet til å fremme miljøvern og har tatt betydelige skritt for å implementere en rekke bærekraftige praksiser.

Vi erkjenner at det haster med å håndtere miljøutfordringer, og vi har tatt flere initiativer for å fremme bærekraft i våre operasjoner. Vi har investert i avanserte teknologier og innovative prosesser for å forbedre energieffektiviteten og sparingen. Gjennom disse tiltakene har vi med hell redusert energiforbruket og betydelig reduserte klimagassutslipp.

For å løse problemer med avfallshåndtering har vi implementert et omfattende resirkulerings- og avfallsreduksjonsprogram i våre anlegg. Ved å ta i bruk gjenvinningspraksis og optimalisere avfallshåndteringsprosesser, har vi minimert avfall som sendes til deponier og maksimert gjenbruk av materialer, noe som bidrar til en sirkulær økonomi.

I tillegg prioriterer vi ansvarlige anskaffelser og anskaffelser. Vi streber etter å samarbeide med leverandører som deler vår forpliktelse til bærekraft og overholder etiske standarder. Ved å engasjere oss i transparent og ansvarlig forsyningskjedestyring, bidrar vi til å fremme bærekraftig praksis på tvers av bransjen.

Som en del av vår forpliktelse til miljøforvaltning, engasjerer vi oss aktivt med våre ansatte og interessenter. Vi tilbyr opplærings- og utdanningsprogrammer for å øke bevisstheten om bærekraft og oppmuntre alle til å delta i miljøtiltak. Ved å fremme en kultur for miljøansvar, har vi som mål å skape en kollektiv innsats mot en bærekraftig fremtid.

Dongguan Haocheng Hardware Spring Co., Ltd er fortsatt dedikert til å drive positiv endring gjennom bærekraftig praksis. Vi er overbevist om at ved å ta ansvarlige handlinger i dag, kan vi ha en betydelig innvirkning på miljøet og bidra til en bedre morgendag for kommende generasjoner.


Innleggstid: Aug-07-2023